Pete Docter: Senarist olarak görev aldığı tüm filmler

4 Ters Yüz; Filmin orijinal adı: Inside Out

Ters Yüz

2015 ABD AileAnimasyonKomedi

Filmin konusu: Ters Yüz, küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Küçük Riley için hayat, babasının San Francisco’da yeni bir işe başlamasıyla baştan aşağıya … devamı »

Ters Yüz Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
3 Vol.i

Vol.i

2008 ABD AnimasyonBilim KurguFantastikMacera

Filmin konusu: Günümüzden çok uzak bir gelecekte, insanoğlu dünyanın aşırı kirlenmesinden dolayı Dünya gezegenini terk edip başka bir gezegende yaşamaya başlamıştır. Çöplerle çevrili dünyayı temizleme görevi sevimli bir robota, Vol.i’ye verilir. Film tüketim çılgınlığına ve insan türünün kendi yaşadığı doğal çevreye verdiği zararlara dair önemli mesajlar verirken geleceğin insanlığının teknolojinin esiri olmasını ve tembellikten tükenmiş bir halde gösterir. Pixar Stüdyolarından çıkan Oscar ödüllü Vol.i sinema tarihinin en önemli animasyonlarından biri olmasının yanısıra önemli bir bilimkurgu filmi olarak kabul edilmektedir. … devamı »

Vol.i Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
2 Oyuncak Hikayesi 2

Oyuncak Hikayesi 2

1999 ABD AileAnimasyonFantastikKomediMacera

Filmin konusu: Pixar'ın en sevilen serilerinden biri olan Toy Story'nin ikinci filmi, en az ilk film kadar sevilmişti. … devamı »

Oyuncak Hikayesi 2 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 Oyuncak Hikayesi

Oyuncak Hikayesi

1995 ABD AileAnimasyonFantastikKomedi

Filmin konusu: Oyuncak Hikayesi’nde Andy oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven ve oyuncaklarına değer veren küçük bir çocuktur. Ancak Andy’nin oyuncakları hakkında bilmediği … devamı »

Oyuncak Hikayesi Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!