Brad Bird: Senarist olarak görev aldığı tüm filmler

4 İnanılmaz Aile 2

İnanılmaz Aile 2

2018 ABD AileAnimasyonMacera

Filmin konusu: Filmin seslendirme kadrosunda Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Brad Bird, John Ratzenberger, Samuel L. Jackson, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Sophia Bush ve Catherine Keener gibi oyuncuların yer aldığı yapımda ilk filmin yönetmeni ve senaristi Brad Bird yeniden yönetmen koltuğunda yer alıyor. … devamı »

YönetmenBrad Bird
SenaristBrad Bird

İnanılmaz Aile 2 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
3 Yarının Dünyası; Filmin orijinal adı: Tomorrowland

Yarının Dünyası

2015 ABD Bilim KurguMacera

Filmin konusu: Yarının Dünyası filmi, izleyicilerine yalnızca rüyalarda görülebilecek türden yeni boyutların içinde, nefes kesen maceralardan oluşan heyecanlı bir yolculuğa çıkarıyor. Bilime çok meraklı bir genç olan Casey Newton (Britt Robertson) ile mucit Frank Walker (George Clooney) yalnızca hafızalarında bulunan bir yere ve zamana, gizemli bir yolculuğa çıkarlar. Yönetmen koltuğunda İnanılmaz Aile ve Ratatuy filmlerinin sevilen yönetmeni Brad Bird otururken, senaristliğini ise Jeff Jensen ile Prometheus ve Kovboylar ve Uzaylılar (Cowboys & Aliens) filmlerinden tanıdığımız Damon Lindelof bulunuyor. Film; Lindelof, Bird, Jensen üçlüsünün Tomorrowland ismindeki hikayesinden perdeye uyarlanmıştır. Filmin başrollerinde George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Kathryn Hahn, Judy Greer gibi ünlü oyuncular var. … devamı »

Yarının Dünyası Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

George Clooney; Lexington, Lexington-Fayette, Kentucky, ABD doğumlu George Timothy Clooney olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, uygulayıcı yapımcı
George Clooney   Frank Walker
Hugh Laurie; Blackbird Leys,Oxford,Oxfordshire,İngiltere doğumlu James Hugh Calum Laurie olarak da bilinen İngilizkomedyen, şarkıcıoyuncu, yönetmen, müzisyen, yazar
Hugh Laurie   David Nix
Britt Robertson; Charlotte, Kuzey Dakota, ABD doğumlu Brittany Leanna Robertson olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Britt Robertson   Casey Newton
2 İnanılmaz Aile; Filmin orijinal adı: The Incredibles

İnanılmaz Aile

2004 ABD AileAksiyonAnimasyonKomediMacera

Filmin konusu: Kahramanımız, Mr Incredible adı altında dünyada var olan kötülüklerle mücadele eden ve insanları kötücül şeylerden korumaya çalışan Bob Parr, dünyaca ünlü biridir. … devamı »

YönetmenBrad Bird
SenaristBrad Bird

İnanılmaz Aile Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 The Iron Giant

Demir Dev

1999 ABD AksiyonAnimasyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Yönetmenliğini Brad Bird'ün yaptığı film, Ted Hughes'un 1968 tarihli The Iron Man romanına dayanmaktadır. 1957'de Soğuk Savaş sırasında geçen film, uzaydan düşen devasa bir metalik robotu keşfeden ve onunla arkadaş olan Hogarth Hughes adında genç bir çocuğun hikayesini anlatıyor. … devamı »

Demir Dev Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!