Kim Possible
Senaryosunu Mark McCorkle, Robert Schooley ve Josh Cagan’ın birlikte kaleme aldığı filmin kadrosunda Sean Giambrone, Alyson Hannigan, Connie Ray, Todd Stashwick gibi isimler yer alıyor.
Descendants 2
The Lion Guard: Return of the Roar
Hayalet Fırtına; Filmin orijinal adı: Ice Twisters
Bir bilim adamı oluşturduğu ekibi ile birlikte, mevsimleri kontrol altına alabilmek ile ilgili çalışmalar yaparlar. Ancak işler ters gider ve yarattıkları fırtına korkunç sonuçlara neden olmaya başlamıştır.
Star Wars: Clone Wars Volume 1; Filmin orijinal adı: Star Wars: Clone Wars
Clone’ların Saldırısı ile Sith’in İntikamı arasında neler oldu? ABD’de, Cartoon Network’te 3’er dakikalık bölümler halinde yayınlanan Star Wars: Clone Wars, işte bu kayıp zamanın izini sürüyor. Doğrudan TV için yapılan ve bir DVD’de toplanan Clone Wars Volume 1, yukarıdakileri ve daha fazlasını içeren, ilk iki sezonu oluşturan 20 kısa bölümden meydana gelmektedir. Yönetmen Genndy Tartakovsky’nin dehası, bize hiç görülmemiş derecede stilize bir Yıldız Savaşları atmosferi armağan eden sanat yönetmeni ve aynı zamanda senarist Paul Rudish’in yeneteği ile birleşince keyifli ve alternatif bir seyirlik oluşturmuştur.
Nick Fury: Agent of Shield
Marvel evreninin en farklı karakterlerinden biri olan Nick Fury, neredeyse tüm süper kahraman serilerine konuk sanatçı gibi katılmış bir figür olmuştur. 2. Dünya Savaşı’nı gözüpek bir çavuş olarak tamamlayan Fury (David Hasselhoff), kısa zamanda Amerikan gizli servisinin basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmış ve sonunda da S.H.I.E.L.D. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistic Directorate) isimli ulusal güvenlik teşkilatının başına geçmiştir.
The Stand
Mahşer filmi, Stephen King'in aynı isimli romanından TV filmi olarak uyarlanmıştır. Film, ölümcül bir virüsün bir laboratuvardan yanlışlıkla hızla yayılarak tüm dünya nüfusunu tehdit etmesini anlatmaktadır.
Doorways
Uzaylılar tarafından yönetilen paralel bir Dünya'dan kaçan Cat, bir otoyolun ortasında 'bizim' gezegenimize iner ve bir kazaya sebep olur.
Dekalog
Polonya sinemasının en ünlü yönetmenlerinden olan Krzysztof Kieślowski'nin az bilinen önemli yapıtlarından olan Dekalog, Musevi inancındaki ilk 10 Emir'e tekabül eden, 10 orta metrajlı filmin bir araya gelmesiyle oluşmuş muazzam bir çalışmadır.
O Youth and Beauty!
The Sorrows of Gin
Someone is Watching Me !
Biri Beni Gözlüyor filmi, John Carpenter'ın yazıp yönettiği bir TV filmidir. Filmin başrollerinde Lauren Hutton ve Adrienne Barbeau yer almıştır.
Trollflöjten
Film, Mozart'ın Sihirli Flüt operasının şimdiye kadar yapılmış en başarılı uyarlamalarından biri olarak kabul edilmektedir.
Heidi
Johanna Spyri’nin aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Delbert Mann üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Jennifer Edwards, Michael Redgrave, Maximilian Schell ve Jean Simmons gibi isimler yer almıştır.
Görsel
Görsel
Genç bir ceza avukatı ve şirket sahibi babası, işlemediğine yemin ettiği bir cinayetten yargılanan 19 yaşındaki bir çocuğu savunmaktadır.
Twelve Angry Men
Hill Number One : A Story of Faith and Inspiration

18 sonuç gösteriliyor