Rabiye, 2022, Film Posteri
Rabiye Kurnaz (Meltem Kaptan), Bremen'deki teraslı evinde mütevazı bir ev hanımı olarak hayat sürmektedir. Oğlu Murat'ın (Abdullah Emre Öztürk) Guantanamo'ya gitmesiyle hayatı aniden işler değişir. Murat'ın Guantanamo hapishanesinden serbest bırakılması için verdiği mücadeleyi Rabiye Kurnaz; evinden, uluslararası siyasete ve Washington'daki Yargıtay'a kadar götürecektir.
Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
Rafadan Tayfa 2 - Göbeklitepe filmi, Rafadan Tayfa ekibinin, Göbeklitepe'de yaşamış oldukları sırlarla dolu maceraları konu ediniyor.
Hapşuu
Film, arkadaşları Meli, Vızz, Taka Tuka ile birbirinden eğlenceli maceralara atılan Hapşu'nun hikayesini konu ediyor.
Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas
Güzel Adam Süreyya
1981 yılına Beşiktaş Spor Kulübü’nde malzeme sorumlusu olarak çalışmaya başlayan Süreyya Soner’in Beşiktaş’a adadığı yaşamının anlatıldığı belgeselin yönetmenliğini Gökçe Kaan Demirkıran üstleniyor. Süreyya’nın günümüzde, kaybolduğunu, unutulduğunu düşündüğümüz bazı değerlerin temsilcisi olarak anlatıldığı filme Fikret Orman, Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Les Ferdinand, Gordon Milne, Ricardo Querasma gibi bir çok isim konuk oluyor.
Kral Şakir Oyun Zamanı
Şakir ve ailesi dünyayı kurtarmaya çalışırken bir yandan da onu durdurmaya çalışan düşman ve tehlikeli video oyun kahramanlarıyla da savaşmak zorunda kalır.
Renkli Balık Yeni Dünyalar Kâşifi
Burhan Gün'ün yönetmeni olduğu animasyon Renkli Balık Yeni Dünyalar Kâşifi, yeni diyarları keşfetmek isteyen Renkli ismindeki bir balığın bunu gerçekleştirmek için yapmış olduğu mücadeleyi anlatıyor.
Rafadan Tayfa - Dehliz Macerasi
İsmail Fidan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon filminin senaryosunu Ozan Çivit kaleme alıyor. Filmin seslendirme kadrosunda Nusret Çetinel, Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar, Şirin Giobbi, Emine Sergen Kazbek gibi isimler yer alıyor.
Fırıldak Ailesi
Fırıldak Ailesi filmi, daha önce TV ekranlarında yer alan eğlenceli Fırıldak Ailesi'nin maceralarını sinema perdesinde gösteriyor. Animasyon türündeki aile filminin yapımcılığını ise BKM üstleniyor. Seslendirenler arasında ise Murat Boz, Yılmaz Vural, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi ünlü isimler yer alıyor.
Sagu & Pagu: Büyük Define
Bir zamanlar içinde bir sürü canlının barındığı, herkesin mutlu, huzurlu ve bolluk içinde yaşadığı, yeşilliklerle dolu olan bir diyar kuraklık yüzünden yol olmak üzeredir.
Kötü Kedi Şerafettin
Film, çizgi roman serisi olarak tanıdığımız ve Bülent Üstün’ün imzasını taşıyan Kötü Kedi Şerafettin ve mahallesindeki renkli karakterlerinin maceralarını sinema perdesine taşıyor. Senaryosu Levent Kazak ve Bülent Üstün tarafından kaleme alınan filmde Şerafettin’in seslendirmesini Uğur Yücel gerçekleştirirken, diğer karakterleri Demet Evgar, Güven Kıraç, Okan Yalabık, Gökçe Özyol, Ayşen Gruda, Cezmi Baskın, Yekta Kopan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimler sesleriyle hayat veriyor.
Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş?
Aynı adlı televizyon dizisinden sinema perdesine aktarılan animasyon türü Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş?'in yönetmenliğini ve yapımcılığını Murat Kürüz yaparken senaryosunu da kaleme almıştır.
Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu
Film, 2 yakın arkadaş olan Nane ve Limon'un, bir zaman makinesi aracılığıyla yaşadıkları maceraları anlatıyor.
Aferim!
19. yüzyılda Wallachia'da geçen filmde Costandin isimli bir polis, güçlü bir toprak sahibi tarafından karısının aşığı olan köleleri Carfin'i bulması için görevlendirilir. Köle Carfin, efendisinin karısı Sultana ile ilişki yaşadıktan sonra izini kaybettirir. Costandin'in kaçağı bulmak için atıldığı görev, başına beklemediği maceraların geleceği bir yolculuğa neden olacaktır.
Köstebekgiller: Perili Orman
Küçük seyircilerin büyük bir ilgiyle takip ettikleri ‘Köstebekgiller’ dizisinin, sinema perdesine aktarılan yapımın başrollerinde İnci Türkay ve Evrim Akın yer alıyor. Yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın yaptığı filmin çocuk oyuncuları ise Yiğit Ege Yazar ve Reyhan Asena Keskinci.
Pırdino Sürpriz Yumurta
Sevilen televizyon programının sinema yolculuğunda Efe Kılıç, Bengi Bilir, Seda Kement ve Burak Sezer ve tabii ki Pırdino başrollerde.
Kış Uykusu
Türk sinemasının Cannes tescilli, bol ödüllü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra hayata geçirdiği ve Cannes'da büyük ödül Altın Palmiye'ye layık görülen son filmi olan Kış Uykusu'nun başrolünde Haluk Bilginer yer alırken kadroda kendisine Demet Akbağ, Melisa Sözen, Ayberk Pekcan, Serhat Kılıç, Tamer Levent, Nejat İşler ve Nadir Sarıbacak eşlik ediyor.
İksir
Başrolünde sevilen şarkıcı Keremcem ile Cansu Tosun'un yer aldığı film, Türkiye sinemasında bir ilke imza atıyor. İlk kez gerçek kişiler ve animasyon karakterlerinin aynı filmde yer aldığı yapım, sinemamızda daha önce denenmemiş olanı uyguluyor. Tamamen Türkiye yapımı olan ve animasyon çalışmaları bir yıllık bir çalışma sürecinde tamamlanan 'İksir'in diğer önemli rollerinde Oğuz Oktay, Seda Güven, Bülent Şakrak ve Bülent Çolak gibi deneyimli isimler yer alıyor.
Rimolar ve Zimolar: Kasabada Barış
Türk yapımı, uzun metraj ilk kukla film olan bu yapımın yönetmenleri Nermin Er ve İsmet Kurtuluş.
Peter Pan'ın Yeni Maceraları 3D
Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu
Animasyon türündeki filmin yönetmenliğini, gişede büyük başarı yakalayan 'Fetih 1453' filminin görsel efektlerinde imzası bulunan Serkan Zelzele yürütürken, seslendirme kadrosunda Haluk Bilginer'in yanı sıra Cengiz Küçükayvaz, Nurseli İdiz, Murat Cemcir ve Ahmet Kural gibi popüler oyuncular yer alıyor.
Ayas
Ayas, Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi olma özelliğine sahiptir. Çizgi film karakteri Pepe'nin maceralarına ele alan çizgi film serisinin yaratıcısı olan Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu'nun yapımını yürüttüğü projenin başında şirketin kurucusu Ayşe Şule Bilgiç bulunuyor.
Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
Max Maceraları: Kralın Doğuşu
Çocuklara yönelik bir animasyon olan Max Maceraları: Kralın Doğuşu adlı yapımın Türkçe seslendirmesin kadrosunda Yekta Kopan, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci ve Sezen Aksu isimleri yer alıyor

36 adet sonuçtan 1–24 arasında olanlar gösteriliyor