Tayna pechati drakona
Çin' e Yolculuk : Demir Maskenin Gizemi, kendisine verilen görevi yerine getirebilmek için macera dolu bir yolculuğa çıkan bir adamın hikayesini konu ediyor. Film, 2014 senesinde çekilen 'Viy' adlı yapımın devamı niteliğindedir.
Kuzular Kurtlara Karşı 2
2016 yapımı Kuzular Kurtlara Karşı filminin devamı olan yapımın yönetmeni Vladimir Nikolaev olarak karşımıza çıkıyor. Kuzular Kurtlara Karşı 2, sürülerini dağıtmaya çalışan Gark ve kurt sürüsüne karşı zorlu bir mücadeleye girişen Gri ve kabilesinin hikayesini anlatıyor.
Ayka
Ayka filmi, Moskova’da yasa dışı bir hayat süren ve aldığı borcu ödemek içi zorlu bir mücadele veren genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Hamile olan genç kadın Ayka, bebeğine bile bakacak kadar maddi güce sahip değildir. Ayka, bebeğinin doğumunun ardından onu hastaneye bırakmak zorunda kalır. Aldığı borçları ödeyebilmek için derhal işinin başına dönen Ayka, üstüne üstlük maaşını da alamayıp işten atılır. Yaşayacak yeri ve parası olmayan Ayka, göçmenlerle dolu bir pansiyona yerleşir. Bir ranza üzerinde yaşamak zorunda kalan Ayka’nın aklında olan tek şey, ödeyemediği borcudur. Çalışma izni olmayan genç kadın, bir yandan Moskova’nın mülteci mahallelerinde sokak sokak dolaşıp iş ararken, diğer yandan da doğum sonrası oluşan kanaması ile uğraşmaktadır. Acaba genç kadın tüm bu zorlukların üstesinden gelip borcunu ödeyebilecek midir?
Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna
Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna (Orijinal adıyla Snezhnaya koroleva. Zazerkale), sihirli dünyayı kurtarmaya çalışan Gerda’nın macerasını konu ediyor.
Zamanın Sınırında; Filmin orijinal adı: Rubezh
Rusya yapımı fantastik aksiyon filmi Zamanın Sınırında (Frontier), işletmecisi olduğu maden ocağındaki bir kaza sonucu kendini 1942 yılında savaşın ortasında bulan Mikhail Shurov'un hikâyesine odaklanıyor. Bir şekilde zamanda yolculuk yapan Mikhail, maden ocağında keşfedilen cesetlerin ölümüne şahit olacaktır.
Paradise; Filmin orijinal adı: Ray
Film, savaşın en acımasız zamanlarında yolları kesişen 3 kişinin hikayesini anlatmaktadır. Rus aristokrat göçmen ve Fransız Direniş Üyesi Olga'nın, Fransız işbirlikçi Jules'un ve yüksek rütbeli Alman SS görevlisi Helmut'un hayatı, savaş zamanında gerçekleşen bir olayın sonrasında kesişecektir. Olga, evinde Yahudi çocukları sakladığı için tutuklanacaktır. Jules onun davasıyla ilgilenen kişidir. Zamanında Olga'ya deliler gibi aşık olan ve hala ona karşı hisler besleyen Helmut ise Olga'nın konduğu toplama kampında görevlidir. Bu üç kişinin kurmuş oldukları bağlantıları; hayatta kalmak ile ideallerini korumak arasındaki ince bir çizgide ilerleyecektir.
Tamircikler: Gizli Görev
Vasiko Bedoshvili, Andrey Kolpin ve Ivan Pshonkin'in yönetmenliğini yaptığı animasyon filmi. Yalnızca çocuklar tarafından görülebilen ve bilumum alet edevatları tamir edebilen Tamircikler'in hikayesi anlatılıyor.
Urfin Dzhyus i ego derevyannye soldaty
OZ'a Fantastik Yolculuk, Alexander Volkov'un "Urfin Jus ve Tahta Askerleri" adlı romanından uyarlanan, Rus bilgisayar animasyon filmidir.
Kuzular Kurtlara Karşı
Sihirli bir dünyada bir koyun sürüsü kendi halinde yaşamaktadırlar. Doğayla barış içinde yaşadıkları güzel köylerindeki mutlu yaşamları yakınlardaki bir vadiye inen kurt sürüsüyle bir anda bozulur.
Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz
Animasyon dünyasının en sevilen serisi Karlar Kraliçesi'nin 3. filminde yönetmen koltuğuna bu sefer Aleksey Tsitsilin bulunuyor.
Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü
Ukrayna yapımı animasyon maceranın yönetmen koltuğunda Depoyan Manuk ve Viktor Andrienko ikilisi yer alıyor.
Kahraman Ördek
Bir adada yaşayan bir grup ördeğin yaşamı, adaya yanlışlıkla inen yaban ördeklerinden dolayı bozulur. Rusya-Çin ortak yapımı olan eğlenceli ve macera dolu 3 boyutlu animasyon filminin yönetmen koltuğunda Viktor Lakisov oturuyor.
Francofonia; Filmin orijinal adı: Francofonia, le Louvre sous l’Occupation
Louvre müzesinin yöneticisi Jacques Jaujard ve Nazi işgal subayı Franz Wolff-Metternich etrafında şekillenen bir hikayeye odaklanıyor.
Savva Küçük Savaşçı; Filmin orijinal adı: Savva. Serdtse voina
Film; Küçük bir köyde yaşayan Savva adında, 10 yaşında bir erkek çocuğun başından geçen olayları anlatıyor. Max Fadeev'in yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon filminde senaryo Gregoy Poririer, Alexander Chisty Akov ve Max Fadeev'a ait.
Postacının Beyaz Geceleri, 2014, Film Posteri
Bir postacı, izole edilmiş topluluğunun dış dünyayla tek bağlantısı haline gelir.
Ejder Yuvası; Filmin orijinal adı: Dragon Nest: Warriors' Dawn
Karlar Kraliçesi 2
2012 yapımı Karlar Kraliçesi'nin devamı nitelediğindeki filmde kahramanlarımız, heyecan dolu yeni bir serüvene çıkıyorlar.
Karlar Kraliçesi
Danimarkalı yazar Hans Christian Andersen'ın klasikleşmiş masalları arasına giren The Snow Queen'den uyarlanan çocuk filmi, 3 boyutlu olarak çocuk seyircileri büyülüyor. Rus yapımı olan filmin yönetmenliği ise Vlad Barbe ve Maksim Sveshnikov ikilisine ait.
Kikoriki : Yenilmez Takım; Filmin orijinal adı: Kikoriki Team Invincible
Uzaklarda bir yerde, Kikoriki adasında yaşayanlar istedikleri her şeye sahiplerdir: Çınlayan kahkahalar, iyi arkadaşlar ve modern hayatın kirliliğinden uzak, doğal güzelliklerle dolu bir yer. Kikoriki'de hayat doludur. Ta ki birkaç arkadaş, yalnızca adını duydukları ve hakkında başka hiçbir şey bilmedikleri bir cihazla tanışana kadar: Televizyon!
Pyataya kazn
X-Men: Birinci Sınıf; Filmin orijinal adı: X-Men: First Class
Michael Fassbender'in canlandırdığı Magneto ve James McAvoy'un canlandırdığı Professor X'in bir grup genç mutanta liderlik yaptığı yeni X-Men, seyirciyi efsanenin başlangıcına götürüyor. Tarihin akışını etkileyen olayların arkasındaki sırrı gösteriyor. Filmin yönetmen koltuğunda yapımcı kimliği ile bilinen Matthew Vaughn otururken yapım, izleyicisinden ve eleştirmenlerden tam not almayı başararak 2011'in en iyi aksiyonlarından biri olmayı başarıyor.
Noch na zakate leta
Bu Yazı Nasıl Geçirdim, 2010, Film Posteri
Bir yer. Bir gün. İki adam. Yer; Kuzey Buz Denizi'ndeki bir adada, şu anda yalnızca Sergei ve Pavel'in yaşadığı bir kutup araştırma istasyonu. Sergei olta balıkçılığı yaparken bir gün Pavel, iletişim kurmaya cesaret edemediği bir telsiz mesajı alır.
Iron Man 2
Yönetmen Jon Favreau ve Oscar'a aday gösterilen Robert Downey Jr'ı tekrar bir araya getiren 'Iron Man 2' adlı yapım, seyircilere milyarder mucit Tony Stark ve arkadaşlarının macera dolu komedisi ile eğlenceli dakikalar geçirtiyor.

98 adet sonuçtan 1–24 arasında olanlar gösteriliyor