Peter Pan'ın Yeni Maceraları 3D
Air Racers 3D, film afişi
Görsel
Dark Fury; Filmin orijinal adı: The Chronicles of Riddick: Dark Fury
Riddick kelle avcıları tarafından yakalanır ve götürüldüğü uzay gemisinde, geceleğin durduralamayan tehlikeli yaratıklarıyla savaşmaya zorlanır. Animatrix filmleri, Matrix film serisi için ne anlama geliyorsa, Riddick: Korkunç Öfke filmi de Riddick mitosu için benzer bir işlev görüyor. İşin daha güzel şeyi ise, Diesel ve diğer karakterlerin sesleriyle katkıda bulunduğu bu 30 dakikalık animasyonun yönetmeni, Animatrix’i ortaya çıkara isimlerden Peter Chung'un yapmış olmasıdır.
Wavelength
20. yüzyılın en iyi Kanada filmlerinden biri olarak kabul edilen Dalgaboyu (Wavelength) adlı film, yenilikçi sinemanın da önemli örneklerinden biridir.
Çölün Simon'u; Filmin orijinal adı: Simón del Desierto
5. yüzyılda hayatının son 36 senesini bir sütun üzerinde çile doldurarak geçiren Suriyeli aziz Simeon Stylites’ın hayat hikâyesinden izler taşıyan Çölün Simon'u filimi, Luis Buñuel'in belki de en gerçeküstü ve eğlenceli filmlerinden biridir.
Silindir ve Keman; Filmin orijinal adı: Katok I skripka
Andrei Tarkovsky'nin 1960 yılında Sinema Enstitüsü'nü bitirmek için çektiği 45 dakikalık diploma filmidir. Film bir işçiyle kemana yeteneği olan bir çocuk arasındaki ilişkiyi anlatmaktadır.
Görsel
A Day in the Country; Filmin orijinal adı: Partie de campagne
Land Without Bread; Filmin orijinal adı: Las Hurdes
Hal ve Gidiş Sıfır; Filmin orijinal adı: Zéro de conduite : Jeunes diables au collège
Görsel
The Smiling Madame Beudet; Filmin orijinal adı: La Souriante Madame Beudet
The Real Adventure, 1922, film posteri
Sunnyside
Charlie bir çiftçinin yanında çalışmaktadır. Fakat sabahları uyanamamaktadır. Çiftçi her sabah tekme tokat onu uyandıramaya çalışır. Kahvaltı zamanında da Charlie tuhaf tuhaf işler yapar, kahveye dökülecek süt için ineği masaya getirmek gibi. Her gün azarlandıktan sonra işe başlar. Bir Pazar Charlie Sunnyside’da inekleri gezdirirken onlarıi kaybeder, korkuyla kaçarken bir köprüden düşer ve bayılır. Uyandığında dört adet orman perisi onunla oynamaktadırlar. Bu arada Charlie ayılır, aslında bir rüya görmüştür. Periler onunla oynuyorlar sanırken aslında kızgın çiftçi onu tekmeliyordur.
Görsel

16 sonuç gösteriliyor