Dünyanın En Kötü İnsanı, 2021, Film Posteri
Dünyanın En Kötü İnsanı filminde, Julie (Renate Reinsve) adında genç bir kadının hayatı anlatılmaktadır. Yakında 30 yaşında olacak olan Julie'nin aşk hayatı çok da iyi değildir. 45 yaşındaki çizgi roman yazarı Aksel (Anders Danielsen Lie) ile birlikte yaşayan Julie, kendi hayatından çok onun hayatını yaşadığını hisseder. Ailesinin beklentileri ve Aksel'in çocuk arzusunun yükünü taşıyamayan Julie, sürekli değişen hayallerinin peşinden koşmayı sürdürecektir. Julie'nin hayatı, genç ve yakışıklı Eivind (Herbert Nordrum) ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alacaktır.
Kirpi ve Saksağan: Sevimli Uzay Kahramanları
Kirpi ve Saksağan: Sevimli Uzay Kahramanları filmi, Ay'a seyahat den Nolan ve arkadaşı Louis’in başından geçen maceraları anlatıyor.
Helle Nächte
Bir baba, yıllarca yokluk ve iletişimsizlik sorunlarından sonra oğluyla olan ilişkisini yeniden canlandırmaya karar verir. İş işten geçmemesini umarak onu kuzey Norveç'te bir araba yolculuğuna çıkarır.
Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı
Geleneksel Peynir Yarışması için geri sayım bitmiştir. Herkes heyecanla yarışma gününü beklemektedir.
Sevimli Tekneler
Büyük bir fırtına sırasında Büyük Liman’dan çağrı alan genç kurtarma botu Elias, cesurca bir kurtarma operasyonu yapar ve başarısı karşısında kahraman ilan edilir.
Thale
Leo, birkaç senedir cinayet mahalinde buldukları eşyaları toplayan bir şirket için çalışmaktadır.
İlk Yenilmez: Kaptan Amerika; Filmin orijinal adı: Captain America: The First Avenger
Şimdiki zamanda Kuzey Kutbu'ndaki bilim adamları eski, donmuş bir uçağı ortaya çıkarırlar. Mart 1942'de, Nazi korgeneral Johann Schmidt (Red Skull) ve adamları, Alman işgali altındaki Norveç'in Tønsberg kasabasından anlatılmamış tanrısal güçlere sahip Tesseract adlı gizemli bir kalıntıyı çalmışlardır. Schmidt'in amacı Berlin'i düşürmek ve bununla beraber dünyayı ele geçirmektir.
Troll Avı; Filmin orijinal adı: Trolljegeren
Troll Avı filmi, Norveç halk öykülerinin temalarını işleyen gerilim dolu, fantastik öğelerle bezeli film gösterime girdiği her ülkede yoğun seyirci ilgisi ve beğenisiyle karşılandı. Norveçli sinemacı André Øvredal'ın imzasını taşıyan filmin başrollerinde Otto Jespersen, Glenn Erland Tosterud ve Johanna Mørck yer alıyor.
Şey; Filmin orijinal adı: The Thing
Kuzey kutbunun buz tutmuş topraklarında bir kurdun peşinden koşan Norveçli bilim insanları, Amerikan Antartik araştırma üssüne kadar gelmişlerdir. Ama burada esrarengiz bir şekilde hayatlarını yitireceklerdir. Neler olduğunu anlayabilmek için dışarı çıkan Amerikan bilim adamları, Norveç araştırma üssüne gidip esrarengiz olayı çözmeye karar verirler. Norveç bölgesine yaklaştıklarında buldukları şeyler, esrarengiz ve tüyler ürpeticidir. Bir cesetle karşılan adamlar, bedeni otopsi için yanlarında alırlar. Ancak bu 'şey' tahmin edilemez boyutlarda bir ürkünçlüğe sahiptir.
Açlık, 1966, Film Posteri
Sult (Açlık) filmde, başkarakter Pontus’un 1800’lü yıllar Danimarka’sında Christiania kentinde geçirdiği günler anlatılmaktadır. Arada sırada yazdığı makalelerle kazandığı para ile geçinmeye çalışan Pontus (Per Oscarsson); çaresizlik, açlık ve sefalet içindeki hayatıyla bir yaşam süren tuhaf bir adamdır. Sessizliği, yalnızlığı, tekinsizliği ve bazı fiziksel eylemleri ile çevresine karşı tutumu ve davranış bozuklukları dikkate alınırsa şizofreni belirtileri taşımaktadır.
Torn Curtain
Hitchcock’un gizem ve gerilim türündeki bir başka yapımı olan Esrar Perdesi filminde Paul Newman ve Julie Andrews'un başrolleri paylaşmıştır.

11 sonuç gösteriliyor