Mira Divrik: Seslendirdiği tüm filmler

3 Oyuncak Hikayesi 4

Oyuncak Hikayesi 4

ABD 2019 AileAnimasyonKomediMacera

Filmin konusu: Efsanevi ve bol ödüllü animasyon üçlemesi Oyuncak Hikayesi'nin devam halkasının yönetmen koltuğunda Josh Cooley yer alıyor. Filmde Tony Hale Forky’yi Tom Hanks kovboy Woody'yi, Tim Allen astronot Buzz'ı, Joan Cusack Jessie'yi, Bonnie Hunt Dolly'yi, Annie Potts Bo Peep'i, Don Rickles Bay Patates Kafa'yı, Jeff Garlin Buttercup'ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı, Blake Clark da köpeği seslendiriyor. Filmin senaryosunu ise Stephany Folsom kaleme alıyor. … devamı »

 
Mira Divrik, Oyuncak Hikayesi 4 filminde "Bonnie" karakterini seslendirmiştir.
YönetmenJosh Cooley

Oyuncak Hikayesi 4 Filmi Türkçe Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

Kerem Atabeyoğlu; Türk oyuncu, seslendirme sanatçısı
Kerem Atabeyoğlu   Buzz Lightyear
2 Kayıp Balık Dori; Filmin orijinal adı: Finding Dory

Kayıp Balık Dori

ABD 2016 AnimasyonKomediMacera

Filmin konusu: Yönetmenliğini Stanton’ın (Kayıp Balık Nemo, Vol.i) ve yardımcı yönetmenliğini Angus MacLane’in (Oyuncak Hikayesi Baş Belasına Karşı) yaptığı filmin baş yapımcısı ise John Lasseter. Film müzikleri ise ünlü besteci Thomas Newman'a (Casuslar Köprüsü, Vol-i, Kayıp Balık Nemo Nemo) ait. Filmin seslendirme kadrosu da oldukça geniş. Ellen DeGeneres ve Albert Brooks sevilen balık Dori ve Marlin olarak karşımıza çıkıyor. Ed O’Neill yedi kollu Hank’i seslendirirken Kaitlin Olson balina köpekbalığı Destiny’yi ve Ty Burrell de beluga balinası Bailey’i seslendiriyor. Dori’nin ebeveynleri Charlie ve Jenny’yi de Eugene Levy ve Diane Keaton seslendiriyor. 12 yaşındaki Hayden Rolence da (“Beta Persei”) Nemo’yu seslendiriyor. … devamı »

 
Mira Divrik, Kayıp Balık Dori filminde "Çoçuk Dori" karakterini seslendirmiştir.

Kayıp Balık Dori Filmi Türkçe Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

Aysun Topar; Türk seslendirme sanatçısı
Aysun Topar   Dori
1 Moana

Moana

ABD 2016 AileAnimasyon

Filmin konusu: Daha önce Prenses ve Kurbağa, Define Gezegeni ve Herkül filmlerini birlikte yöneten Disney'in sürekli birlikte çalıştığı John Husker ve Ron Clements, bu sefer izleyiciyi şiirsel bir yolculuğa çıkarıyor. … devamı »

 
Mira Divrik, Moana filminde "Çocuk Moana" karakterini seslendirmiştir.

Moana Filmi Türkçe Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

Ezgi Erol   Moana
Jan Peridar   Tamatoa