Maryann Brandon: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

9 Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi; Filmin orijinal adı: Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi

2019 ABD Bilim KurguMacera

Filmin konusu: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. … devamı »

YönetmenJ.J. Abrams
8 Venom: Zehirli Öfke; Filmin orijinal adı: Venom

Venom: Zehirli Öfke

2018 ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Hırslı bir muhabir olan Eddie Brock, haberinin peşinde koştuğu firma sahibinin şirketinin simbiyoz halinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizma keşfettiği bilgisine ulaşır. Firma, simbiyotik yaratığın insanlarla birleştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde Michelle Williams, Woody Harrelson, Rüz Ahmed, Jenny Slate gibi Oscar ve Altın Küre adaylıkları olan oyuncular da yer alıyor. … devamı »

7 Uzay Yolcuları; Filmin orijinal adı: Passengers

Uzay Yolcuları

2016 ABD AksiyonBilim KurguRomantik

Filmin konusu: Başrollerinde Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Galaksinin Koruyucuları'ndaki Starlord'u canlandıran Chris Pratt'ın yer aldığı filmde Fishburne 'Kaptan Gus Mancuso' karakterini canladırıyor. … devamı »

YönetmenMorten Tyldum
6 Star Wars: Güç Uyanıyor; Filmin orijinal adı: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Star Wars: Güç Uyanıyor

2015 ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor. Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor. Lucasfilm'in yapımcılığında hayata geçirilen yapımın yönetmen koltuğunda bu sefer J.J. Abrams oturuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait. … devamı »

YönetmenJ.J. Abrams
5 Bilinmeze Doğru Star Trek; Filmin orijinal adı: Star Trek Into Darkness

Bilinmeze Doğru Star Trek

2013 ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Star Trek'in devamı niteliğindeki bu filmde Kirk ve Spock, pek alışılmadık bir müttefikin yardımıyla Starfleet’e düzenlenen terörist saldırıyla mücadele edeceklerdir. Bilim kurgu, aksiyon ve dram türlerini bir arada kullanmasıyla 2000'li yılların en sevilen yönetmen - yapımcıları arasına giren J.J. Abrams, seyirciyi kendi imzasını taşıyan 2. Star Trek macerasına taşıyor. Filmin senaryosunda Roberto Orci, Alex Kurtzman ve Damon Lindelof'un imzası bulunurken Chris Pine, Zachary Quinto, Benedict Cumberbatch ve Zoe Saldana kadronun öne çıkan isimleri arasındadır. … devamı »

YönetmenJ.J. Abrams
4 Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

2011 ABD Animasyon

Filmin konusu: İlk filmin sonunda Ejder Savaşçısı olarak hedefine ulaşan Po, şimdi Kung Fu ustaları ve kadim arkadaşları Kaplan, Turna, Mantis, Engerek … devamı »

3 Super 8

Super 8

2011 ABD Bilim KurguGerilim

Filmin konusu: 1979 senesinde Nevada çölünde 51. Bölge adıyla anılan gizli bir askeri bölgeden Ohio’ya çok özel bir kargo taşınmaktadır. Alias, Lost, Fringe gibi dizilerin yapımcılığını Mission: Impossible III, Star Trek gibi filmlerin yönetmenliğini yapan, Amerikan sinemasının harika yüzlerinden J.J. Abrams, bu filmiyle 80'ler sinemasına saygı duruşuna geçiyor. Steven Spielberg'in yapımcı koltuğunda oturduğunu ve projenin her aşamasıyla birebir ilgilendiğini söylemekte fayda var. Filmin genç isimlerden oluşan kadrosunda Joel Courtney, Elle Fanning, Riley Griffiths, Ryan Lee, Gabriel Basso gibi isimler yer alıyor. … devamı »

YönetmenJ.J. Abrams
2 Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

2010 ABD AileAnimasyonMacera

Filmin konusu: Ejderhanı Nasıl Eğitirsin’de, ejderhalar Berk Adası’nı kendilerine mesken seçmişlerdir. Senelerce acımasız mahlukat tarafından yağmalanan talihsiz adanın biçare yerlileri için hayvanlarını … devamı »

1 Star Trek

Star Trek

2009 ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Star Trek macerasının kahramanlarının gençlik yıllarını öne çıkaran film, Oscar ödüllü olup J.J. Abrams’ın emeği büyüktür. … devamı »

YönetmenJ.J. Abrams