Galen T. Chu: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

6 Buz Devri 5: Büyük Çarpışma

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma

2016 ABD AileAnimasyon

Filmin konusu: Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında hayata geçirilecek serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun beşinci filmi olacak. … devamı »

5 Doğal Kahramanlar; Filmin orijinal adı: Epic

Doğal Kahramanlar

2013 ABD AileAnimasyonMacera

Filmin konusu: Genç bir kız bir anda kendisini iyi ve kötü güçlerin kıyasıya savaştığı bir ormana sürüklenmiş olarak bulur. Kendinin bambaşka bir … devamı »

YönetmenChris Wedge
4 Rio

Rio

2011 ABD AileAnimasyonMacera

Filmin konusu: Hem eleştirmenler hem de seyirciler tarafından oldukça beğenilen 'Buz Devri' animasyon film serisinin yaratıcılarının elinden çıkan 'Rio', yepyeni bir macerayı sinema perdesine taşıyor. … devamı »

3 Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

2009 ABD AnimasyonMacera

Filmin konusu: Çizgi sinema tarihinde belki de hiçbir karakter bir meşe palamudunun peşinde koşan sevimli antik-sincap Scrat kadar sevilmemiştir. İşte başta Scrat … devamı »

2 Buz Devri 2; Filmin orijinal adı: Ice Age 2 : The Meltdown

Buz Devri 2

2005 ABD Animasyon

Filmin konusu: Kahramanlarımız serinin ikinci filmi ile bir kez daha karşımızda. Manny, Sid ve Diego, eriyen buzların arasından kurtulup artık daha keyifli, … devamı »

1 Buz Devri; Filmin orijinal adı: Ice Age

Buz Devri

2002 ABD AnimasyonKomedi

Filmin konusu: Buzul çağı, dünyaya hüküm sürmeye başlamıştır. Bu ıssız ve korkunç dünyada bir başlarına olan zavallı hayvanlar, bir şekilde hayatta kalmanın … devamı »