Lawrence Kasdan: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

4 Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi; Filmin orijinal adı: Solo: A Star Wars Story

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi

2018 ABD Bilim KurguFantastik

Filmin konusu: Yıldız Savaşları karakterlerinden bir olan Han Solo'nun gençlik yıllarını konu alan Western türündeki ABD yapımı filmdir. … devamı »

YönetmenRon Howard
3 Star Wars: Güç Uyanıyor; Filmin orijinal adı: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Star Wars: Güç Uyanıyor

2015 ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor. Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor. Lucasfilm'in yapımcılığında hayata geçirilen yapımın yönetmen koltuğunda bu sefer J.J. Abrams oturuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait. … devamı »

YönetmenJ.J. Abrams
2 Yıldız Savaşları: Jedi'nin Dönüşü; Filmin orijinal adı: Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

Yıldız Savaşları: Jedi’nin Dönüşü

1983 ABD Bilim KurguMacera

Filmin konusu: George Lucas’ın hayal gücünden ve Richard Marquand’ın kamerasından perdeye yansıyan Yıldız Savaşları: Jedi'nin Dönüşü filmi, ilk üçlemeye son noktayı koyuyor ve başta Darth Vader olmak üzere bütün karakterlerinin kaderini netleşiyor. … devamı »

1 Yıldız Savaşları: İmparator; Filmin orijinal adı: Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

Yıldız Savaşları: İmparator

1980 ABD Bilim KurguMacera

Filmin konusu: Yeni Bir Umut'un sonundaki Yavin Savaşı'ndan 3 yıl sonra, İsyan Güçleri'nin üç kahramanı Luke Skywalker, Han Solo ve Prenses Leia Organa Darth Vader ve İmparatorluk güçleri tarafından aranmaktadır. … devamı »