Andrew Stanton: Yönetmenliğini yaptığı tüm filmler

3 Kayıp Balık Dori; Filmin orijinal adı: Finding Dory

Kayıp Balık Dori

2016 ABD AnimasyonKomediMacera

Filmin konusu: Yönetmenliğini Stanton’ın (Kayıp Balık Nemo, Vol.i) ve yardımcı yönetmenliğini Angus MacLane’in (Oyuncak Hikayesi Baş Belasına Karşı) yaptığı filmin baş yapımcısı ise John Lasseter. Film müzikleri ise ünlü besteci Thomas Newman'a (Casuslar Köprüsü, Vol-i, Kayıp Balık Nemo Nemo) ait. Filmin seslendirme kadrosu da oldukça geniş. Ellen DeGeneres ve Albert Brooks sevilen balık Dori ve Marlin olarak karşımıza çıkıyor. Ed O’Neill yedi kollu Hank’i seslendirirken Kaitlin Olson balina köpekbalığı Destiny’yi ve Ty Burrell de beluga balinası Bailey’i seslendiriyor. Dori’nin ebeveynleri Charlie ve Jenny’yi de Eugene Levy ve Diane Keaton seslendiriyor. 12 yaşındaki Hayden Rolence da (“Beta Persei”) Nemo’yu seslendiriyor. … devamı »

Kayıp Balık Dori Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
2 John Carter

John Carter: İki Dünya Arasında

2012 ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Kayıp Balık Nemo (Finding Nemo) ve Wall-E gibi filmlerin akademi ödüllü yönetmeni Andrew Stanton’ın 2011 yılı içersinde çektiği filmi "John Carter: İki Dünya Arasında" filmi, gizemli ve egzotik Barsoom (Mars) gezegeninde geçen sürükleyici bir aksiyon macera filmidir. Taylor Kitsch, Bryan Cranston, Ciarán Hinds ve Willem Dafoe başrollerini paylaştığı film, Edgar Rice Burroughs’ın "A Princess Of Mars" isimli bilim kurgu romanından perdeye uyarlanmıştır. Filmin müziklerini ise daha önce İnanılmaz Aile, Ratatouille gibi başarılı animasyonların da müziklerine imza atan ödüllü besteci Michael Giacchino üstlenmiştir. … devamı »

John Carter: İki Dünya Arasında Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Taylor Kitsch; Kanadalı  oyuncu, idari yapımcı
Taylor Kitsch   John Carter
Lynn Collins; Houston, Teksas, ABD doğumlu Viola Lynn Collins olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Lynn Collins   Dejah Thoris
1 Vol.i

Vol.i

2008 ABD AnimasyonBilim KurguFantastikMacera

Filmin konusu: Günümüzden çok uzak bir gelecekte, insanoğlu dünyanın aşırı kirlenmesinden dolayı Dünya gezegenini terk edip başka bir gezegende yaşamaya başlamıştır. Çöplerle çevrili dünyayı temizleme görevi sevimli bir robota, Vol.i’ye verilir. Film tüketim çılgınlığına ve insan türünün kendi yaşadığı doğal çevreye verdiği zararlara dair önemli mesajlar verirken geleceğin insanlığının teknolojinin esiri olmasını ve tembellikten tükenmiş bir halde gösterir. Pixar Stüdyolarından çıkan Oscar ödüllü Vol.i sinema tarihinin en önemli animasyonlarından biri olmasının yanısıra önemli bir bilimkurgu filmi olarak kabul edilmektedir. … devamı »

Vol.i Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!