John Murphy: Besteci olarak görev aldığı tüm filmler

2 Gün Işığı; Filmin orijinal adı: Sunshine

Gün Işığı

2007 İngiltere ABD Bilim KurguGerilim

Filmin konusu: 2057 senesinde Güneşin enerjisi tükenmek üzeredir. Dolayısıyla yakın bir zaman sonra Dünya da yok olacaktır. Güneşi yeniden hayata döndürmek amacıyla bir ekip gönderilir. Ancak ekip başarısız olunca 7 yıl sonra başka bir ekip daha Güneş'e doğru yola koyulur. Bu son şanstır. Trainspotting filmi ile tanınır hale gelen yönetmen Danny Boyle bu bilimkurgu ile bizleri yeni bir heyecan ve gerilim dolu anlara sürüklemeyi başarıyor. … devamı »

YönetmenDanny Boyle

Gün Işığı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Chris Evans; Boston, Suffolk, Massachusetts, ABD doğumlu Christopher Robert Evans olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Chris Evans   Mace
Rose Byrne; Balmain, Yeni Güney Galler,  doğumlu Mary Rose Byrne olarak da bilinen Avustralyalı oyuncu
Rose Byrne   Cassie
1 Ateşten Kalbe Akıldan Dumana; Filmin orijinal adı: Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana

2000 İngiltere Polisiye

Filmin konusu: Uzun yıllardır tanışan Eddy, Bacon, Tom ve Soap farklı işlerde çalışıp, farklı yeteneklere sahip arkadaşlardır. Dahice bir plan yapan bu arkadaş grubu kumarda yüklü bir miktar kazanmayı hedeflemektedir. Her biri farklı yerde çalışan bu adamlar kumardaki üstün yeteneği yüzünden Eddy’i seçip aralarında yüzbin paund toplayıp Eddy’i bir gece önemli bir oyuna gönderirler. Masadaki önemli kumar oyuncuları arasındaki en yetenekli oyuncu Eddy olmasına rağmen işler, planlandığı gibi gitmeyecektir. Önceden planlanan bir hile yüzünden kaybeden Eddy, yüklü bir miktar kaybedip artık mafyaya borçlanmıştır. Şimdi yapmaları gereken şey, bu parayı toparlayabilmektir. … devamı »

YönetmenGuy Ritchie

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Jason Statham; Shirebrook,Derbyshire,İngiltere doğumlu Jason Oscar Statham olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, yapımcı
Jason Statham   Bacon
Nick Moran; East End,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Nick Moran   Eddy