Tetsuya Fujimura: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

2 Kabuktaki Hayalet; Filmin orijinal adı: Ghost In The Shell

Kabuktaki Hayalet

2017 ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Mamoru Oshii imzalı, 1995 yapımı ünlü animasyon filmi Ghost in the Shell'in live-action uyarlaması olan film, 9. birlik özel görev gücünün başında yeralan, özel operasyonlardan sorumlu benzersiz insan-sayborg hibritin hikayesini anlatmaktadır. Ünlü Kodansha Comics manga dizisinden esinlenilen filmin yazarı ve illüstratörü Masamune Shirow. Filmin oyuncu kadrosunda Scarlett Johannson, Takeshi Kitano,Juliette Binochet, Michael Pitt,Pilou Asbæk, Kaori Momoi yer alıyor. … devamı »

Kabuktaki Hayalet Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Scarlett Johansson; Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu Scarlett Ingrid Johansson olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, senarist
Scarlett Johansson   Binbaşı
Pilou Asbæk; Johan Philip Pilou Asbæk,Johan Philip Asbæk olarak da bilinen Danimarkalı  oyuncu
Pilou Asbæk   Batou
Takeshi Kitano; Adachi, Tokyo, Japonya doğumlu Beat Takeshi olarak da bilinen Japon oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı
Takeshi Kitano   Daisuke Aramaki
1 Gamba: Macera Çetesi

Gamba: Macera Çetesi

2015 Japonya Animasyon

Filmin konusu: Gamba ve Mampuku, büyük bir metropolün küçük bir köşesinde yaşayan iki faredir. Bir gün Gamba, bir kutu etiketi üzerine basılan bir deniz görüntüsüyle büyülenir. Yönetmenliğini Tomohiro Kawamura ve Yoshihiro Komori'nin yaptığı çizgi film türü 'Gamba: Macera Çetesi' filmi Atsuo Saitô'nun romanından uyarlanmıştır. Senaryosunu Ryôta Kosawa'nın kaleme aldığı filmin müziklerini de Benjamin Wallfisch yapmıştır. Film aynı zamanda müzikleriyle 2015 International Film Music Critics Ödülleri'nde de "En İyi Animasyon Yapım Müziği" dalında adaylığı bulunmaktadır. … devamı »

Gamba: Macera Çetesi Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!