Marianne Wibberley: Senarist olarak görev aldığı tüm filmler

2 G-Force

G-Force

2009 ABD AileAksiyonMacera

Filmin konusu: Bol eğlenceli Karayip Korsanları gibi sayısız sevilen yapımları piyasaya süren yapımcı Jerry Bruckheimer, ilk 3D filmiyle karşımızda. Hayvanların ajan olarak kullanılmak üzere eğitildiği, devlet sırrı niteliğinde gizli bir hükümet programındaki son gelişmeler hakkında bir komedi macera filmi olan G-Force, hem 3D hem de 35 milimetre kopyalarıyla sinema severlerle buluştu. Filmin yönetmeni 2 kez (Abyss ve Mighty Joe Young) Oscar kazanan görsel efekt üstadı Hoyt Yeatman, seyircileri muhteşem bir heyecan turuna çıkarmayı başarıyor. Yönetmen ve görsel efekt üstadı Hoyt Yeatman, yapımcı Jerry Bruckheimer'la çalıştığı diğer filmler ise Armageddon, Con Air ve The Rock gibi sıradışı filmler sayılabilir. G-FORCE, ise Yeatman'in yönetmen olarak görev aldığı ilk uzun metrajlı olarak sinema severler ile buluşmuştur. … devamı »

G-Force Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 6. Gün; Filmin orijinal adı: The 6th Day

6. Gün

2000 ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Kanunlarla insan kopyalamanın yasak olduğu bir dünyada helikopter pilotu olarak çalışan Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger), aslında işlerin hiç de göründüğü gibi olmadığını keşfedecektir. … devamı »

6. Gün Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Arnold Schwarzenegger; Graz, Steiermark, Avusturya doğumlu Arnold Alois Schwarzenegger, Arnold Strong, Arnie olarak da bilinen Avusturyalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Arnold Schwarzenegger   Adam Gibson / Adam Gibson'ın Klonu
Michael Rapaport; Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu Amerikalı komedyen oyuncu, yönetmen
Michael Rapaport   Hank Morgan
Tony Goldwyn; Anthony Howard Goldwyn olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yönetmen, yapımcı
Tony Goldwyn   Michael Drucker