Laeta Kalogridis: Senarist olarak görev aldığı tüm filmler

3 Alita: Savaş Meleği; Filmin orijinal adı: Alita : Battle Angel

Alita: Savaş Meleği

2019 Kanada Arjantin ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Yukito Kishiro’nun çizgi serisinden perdeye uyarlanan Alita: Savaş Meleği filmi, 26. yüzyılda yaşanan bir hikayeyi bizlere aktarıyor. Tüm gelecekte geçen hikayeler de olduğu gibi dünya asil ve zenginler, fakir ve serseriler olarak ikiye bölünmüştür. İyi vatandaşlar Tiphares’te zenginlik içinde yaşarken alt tabaka Scrap Yard adlı bir harabe şehirde yaşam savaşı vermektedir. Tiphares'ten kovulmuş eski bir vatandaş olan Doktor Ido (Christoph Waltz) bir gün yaralı bir cyborg kız bulur ve onu onarıp adını Alita (Rosa Salazar) koyar. Filmin hikayesi de asıl olarak bundan sonra, Alita’nın kimlik arayışıyla başlayacaktır. … devamı »

Alita: Savaş Meleği Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Rosa Salazar; Rosa Bianca Salazar olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Rosa Salazar   Alita
Christoph Waltz; Avusturyalı oyuncu, ortak yapımcı
Christoph Waltz   Dr. Ido
2 Terminatör: Genisys; Filmin orijinal adı: Terminator Genisys

Terminatör: Genisys

2015 ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Mahşer Günü'nden 30 sene sonra, John Connor annesini kurtarmak ve büyük yangını durdurmak üzere en yakın arkadaşı Kyle Reese'i geri göndermiştir. Ancak Reese, bazı şeylerin değiştiğinden bihaberdir. Serinin 5. filminin senaristliğini ilk iki filmde de imzası bulunan William Wisher üstlenirken yönetmen koltuğunda Alan Taylor yer almıştır. … devamı »

Terminatör: Genisys Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Arnold Schwarzenegger; Graz, Steiermark, Avusturya doğumlu Arnold Alois Schwarzenegger, Arnold Strong, Arnie olarak da bilinen Avusturyalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Arnold Schwarzenegger   Terminator
Jason Clarke; Winton doğumlu Avustralyalı oyuncu ve yapımcı
Jason Clarke   John Connor
Emilia Clarke; Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Emilia Clarke   Sarah Connor
1 Ghost in the Shell; Filmin orijinal adı: Kôkaku kidôtai

Kabuktaki Hayalet

1995 Japonya İngiltere ABD AksiyonAnimasyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Günümüzden uzak bir zaman diliminde, Japonya'da geçen hikaye, Kukla Ustası adındaki bir siber ajanın hikayesini anlatmaktadır. Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell) filmi, çıktığı günden günümüze kadar hala türünün en önemli örneklerinden biri konumundadır. Sonrasında devam filmleri de çekilen bu yapım, Japon dehası Mamoru Oshii'nin bir eseridir. … devamı »

Kabuktaki Hayalet Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!