John August: Senarist olarak görev aldığı tüm filmler

3 Aladdin

Aladdin

2019 ABD AileFantastikMacera

Filmin konusu: Aladdin filmi, sihirli bir lamba sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken, kendisini zorlu bir maceranın içerisinde bulan bir gencin hikayesini konu ediyor. … devamı »

Aladdin Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Will Smith; Philadelphia, Pensilvanya, ABD doğumlu Willard Christopher Smith Jr. olarak da bilinen Amerikalıtema müziği bestecisi, oyuncu, yapımcı
Will Smith (I)   Lamba Cini
Mena Massoud; Kanadalı  oyuncu
Mena Massoud   Aladdin
Naomi Scott; Hounslow,Londra,İngiltere doğumlu Naomi Grace Scott olarak da bilinen İngilizşarkıcı, söz yazarıoyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Naomi Scott   Jasmine
2 Frankenweenie

Frankenweenie

2012 ABD AnimasyonBilim KurguKomedi

Filmin konusu: Stop-motion animasyonların babası Tim Burton'ın 1984'te çektiği 29 dakikalık kendi kısa filmi Frankenweenie'nin 2011 teknolojisi ile yeniden uyarlaması olan bu yapım, bir oğlan çocuğu ile onun köpeğinin sevimli hikayesini sinema perdesine taşıyor. Fikir babası yönetmeni ve yapımcısı Tim Burton olan projenin senaryosu ise John August'a ait. Siyah-beyaz ve 3 boyutlu olarak çekilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda Winona Ryder, Martin Short, Catherine O’Hara, Martin Landau, Charlie Tahan gibi isimler yer alıyor. … devamı »

Frankenweenie Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 Dünyadan Sonra; Filmin orijinal adı: Titan A.E.

Dünyadan Sonra

2000 ABD AksiyonAnimasyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Dünyanın sonunun gelmesinden sonra çıkılan bir uzay yolculuğunda, kafasına eseni yapan bir genç olan Cale, efsanevi bir uzay gemisi Titan'ın peşine düşmüştür. Don Bluth ve Gary Goldman’ın ortaya çıkardıkları Titans A.E. filminin seslendirme kadrosunda Matt Damon, Bill Pullman ve Drew Barrymore gibi oyuncular yer almıştır. … devamı »

Dünyadan Sonra Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!