Cesur Araba; Filmin orijinal adı: Wheely
Yönetmen koltuğunda Yusry Abdul Halim’in oturduğu animasyon türündeki filmin seslendirme kadrosunda Ogie Banks, Gavin Yap, Barbara Goodson, Armando Valdes, Diong Chae Lian, Frances Lee McCain, Brock Powell gibi isimler bulunuyor.
Arabalar 3
Zafere Hücum; Filmin orijinal adı: Rush
Zafere Hücum, iki yarışçı arasındaki rekabeti konu ediyor. 1976 yılında gerçekleşen Alman Grand Prix yarışında Niki Lauda'nın kullandığı Ferrari ikinci round'un sonunda yaşadığı bir sorun nedeniyle yarış dışı kalır ve birincilik ezeli rakibi James Hunt'a gider. Bu kaza sonrasında Lauda yaralanır; aradan geçen altı haftanın ardından olağan hırsı ve öfkesiyle pistlere geri döner. İki yarışçı arasında italyan Grand Prix'i ile başlayan mücadele diğer yarışlarda katlanarak devam eder. Hedef dünya şampiyonluğudur.
Arabalar 2
Sürücü; Filmin orijinal adı: Drive
Sürücü filmi, Hollywood'da dublörlük yapan ve keskin araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan bir araba sürücüsünün (Ryan Gosling) yaşamına odaklanıyor. Sürücünün yasa dışı hayatı, güzel komşusu Irene'nin (Carey Mulligan) hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hale bürünecektir. Çünkü bir anda kendisini Los Angeles'ın en tehlikeli adamlarının hedef listesinde bulacaktır. Şimdi hem kendi hayatını, hem Irene ve oğlununkini kurtarmak için yapacağı tek şey en iyi bildiği gibi, yalnızca araba sürmektir.
Ölüm Yarışı; Filmin orijinal adı: Death Race
Ölüm Yarışı filmi, hayatta kalabilmek için yarışmak zorunda olan mahkum Jensen Ames'in macerasını konu edinmektedir. Aşırı sanayileşme, yüksek nüfus artışı ve çılgın tüketim alışkanlıkları, gezegenimizi bir çöplük haline getirmiştir.
Hızlı Yarışçı; Filmin orijinal adı: Speed Racer
Film, genç bir adam olan hız yarışçısı Speed Racer’ın ağabeyinin ölümüne neden olan The Crucible adlı cross-country rallisini kazanmak için yaptığı mücadeleyi konu edinmiştir. Film, Wachowski kardeşlerin bir kez daha iddialı ve sıradışı yapımlarından birisidir.
Arabalar; Filmin orijinal adı: Cars
Geleceğe Dönüş 3; Filmin orijinal adı: Back to the Future Part III
Geleceğe Dönüş 2 filmi ile birlikte ortaya çıkan bu son film, teknik kadro ve oyuncularda bir değişiklik gereği olmaksızın üçlemeyi güzel bir sonla bitiriyor. Serinin bu son yapımı, öncekileri kadar şaşırtıcı olmasa da yine de ortaya keyifli bir yapım çıkmıştır.
Geleceğe Dönüş 2; Filmin orijinal adı: Back to the Future Part II
Robert Zemeckis’in müthiş bir başarı kazanan 1985 yapımı ilk yapımında filmin devamının geleceğinden kimsenin şüphesi yoktu. Ancak hiç kimse de bu kadar eğlenceli bir devam filmi de beklemiyordu. Aynı kadro, aynı espri anlayışı ve bu kez biraz farklı bir zaman çizgisi.
Geleceğe Dönüş; Filmin orijinal adı: Back to the Future
Zamanda yolculuk temalı filmlerin öncülerinden biri olan Geleceğe Dönüş filmi hem yönetmeni Robert Zemeckis’in hem de dönem sinemasının ayağa kalktığı anlardan biridir. Geleceğe Dönüş filmi, gösterime girdiğinde herkesi oldukça heyecanlandırmış ve kısa bir süre sonra kült mertebesine erişmiştir. O güne kadar hep TV dizilerinde oynayan başrol oyuncusu Michael J. Fox'a da büyük tanınırlık kazandırmıştır.
Herbie Goes to Monte Carlo; Filmin orijinal adı: Herbie goes to Monte Carlo
Volkswagen marka Herbie, kendisine ait bir aklı olan sıra dışı bir arabadır. Bu defa Monte Carlo Rallisi’nde yarışacaktır.
Herbie Rides Again; Filmin orijinal adı: Herbie rides again

13 sonuç gösteriliyor