Sihirli Müze
Harvie’nin en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Harvie, babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenince, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye gizlice girerler.
The X-Files: İnanmak İstiyorum; Filmin orijinal adı: The X-Files: I Want to Believe
İnanmak isteyenler için Gizli Dosyalar yeniden açıldı. Dizinin sona ermesinden ve 6 yıllık bir aradan sonra X-Files yine ilgi çekici bir konuyla geri döndü. Komedi filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz Amanda Peet ve Billy Connely bu sefer bambaşka film tarzıyla karşımıza çıkıyor.
I Love, You Love, 1989, Film Posteri
Bir postanede çalışan yalnız yaşayan biri olan Pista, küçük boyunu ve çirkin görünümünü aşmak için içmektedir. Pista, arkadaşı Vinco'ya aşık olan meslektaşı Viera'ya umutsuzca aşıktır. O da, kader ona hiçbir zaman gülmediği için bu durumu mizahla telafi etmeye çalışmaktadır.
All My Compatriots, 1969, Film Posteri
Filmde, Çekoslovakya'da birbirine sıkı sıkıya bağlı bir topluluğun hayatından çeşitli sahneler, deneyimledikleri siyasi değişimlerin arka planında insan ruhu üzerindeki etkileri anlatılmaktadır.
Marketa Lazarová
Çek yönetmen Frantisek Vlacil’in aslen bir uyarlama olan filmi Marketa Lazarová, romantik bir hikayeyi de içine alan bir tarihi dram filmidir.

5 sonuç gösteriliyor