Assassin's Creed 3D; Filmin orijinal adı: Assassin's Creed
Genetik kodunun kilidini açması ile atalarının hatıralarına erişebilen Callum Lynch, kazandığı bu yetenek sayesinde baskıcı ve güçlü organizasyon Templer'ın karşısına çıkacaktır. Michael Lesslie'nin orijinal senaryosundan perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Justin Kurzel otururken filmin başrolündeki suikastçi Callum'u ise Michael Fassbender canlandırmıştır. Filmin kadrosunda Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Khalid Abdalla, Michael K. Williams gibi isimler yer almıştır.
Tron Efsanesi; Filmin orijinal adı: TRON: Legacy
Tron Efsanesi filmi, kült haline gelmiş bir bilgisayar oyunundan uyarlanan 1982 yapımı Tron filminin devamıdır. Film, yenilenmiş ve göz kamaştırıcı görsel efektleri arkasına almış, 3D ileri teknoloji macerasıdır.
Mutant Günlükleri; Filmin orijinal adı: The Mutant Chronicles
Mutant Günlükleri filmi, bir oyundan uyarlanmıştır. B-movie konusunda meraklı olanlar için keyifli bir filmdir. 23. yüzyılda geçen hikayede Rea, NecroMutants adlı yaratıklara karşı mücadele eden ordu görevlisini oynarken, Perlman da yine mutantlara karşı mücadele eden dini grubun liderini canlandırmıştır. Malkovich ise dünyayı yöneten dev şirketlerin oluşturduğu konseyin başkanı rolündedir.
Final Fantasy; Filmin orijinal adı: Final Fantasy, the Spirits Within
Bir dönem video oyunları sektöründe oldukça popüler olan hatta kendi bağımlılarını bile oluşturan bu yapım, bir animasyon film şeklinde karşımızda duruyor. Filmde hem ses hem de oyunculuk alanında bilgisayar teknolojisinden faydalanılmıştır.
Varoluş; Filmin orijinal adı: eXistenZ, 1999, Film Posteri
Sinemanın sıradışı yönetmenlerinden biri olan David Cronenberg’in yönetmenliğini yaptığı Varoluş filmi, izleyicisi gerçek ve varoluş kavramları üzerinden düşünsel bir yolculuğa çıkarıyor.
Sokak Dövüşçüsü; Filmin orijinal adı: Street Fighter
Bilgisayar dünyasının en sevilen oyunlarından biri olan Street Fighter'ın sinema uyarlaması olan film, dövüş filmi sevenlerin oldukça seveceği türden bir yapım.

6 sonuç gösteriliyor