Dolfje Weerwolfje
Alfie’nin 7. doğum gününde dolunay vardır ve o gece tuhaf şeyler olmaya başlayacaktır.
Dehşetin Gözleri; Filmin orijinal adı: Zwart Water
Mutlu bir şekilde yaşayan bir ailenin ve küçük bir kızın huzurları, gelişen olaylar nedeniyle bozulur. Bir çok filmden alışık olduğumuz klasik korku hikayesi, bu sefer Hollanda/Belçika ortak yapımıyla karşımızda. Bu şüphe ölümcül sonuçlar doğuracaktır. “Spoorloos”tan bu yana en korkutucu Hollanda filmi olarak nitelenen "Dehşetin Gözleri", “Halka (The Ring)”, “Garez (The Grudge)” ve “Yetimhane (El Orfanato)” gibi filmlerin izinden giden hikayesiyle Elbert van Strien’ın ilk uzun metrajlı filmi. Hollywood için yeniden çevrim haklarını Charlize Theron’un aldığı bu psikolojik gerilim, son olarak Sinefil Festivali Fantas Porto 2011’de En İyi Film ve En İyi Senaryo Ödüllerini kazanmıştır.
Geçmişi Olmayan Adam; Filmin orijinal adı: The Bourne Identity
Açık denizin tam ortasında yaşam mücadelesi veren biri, bir balıkçı teknesi tarafından kurtarılır. Adam yavaş yavaş kendine gelmeye başladığında ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamadığını anlayacaktır.
Foreign Correspondent
Film; 2. Dünya Savaşı öncesinde, genç bir Amerikalı muhabirin Londra'da düşman yanlısı bir ajanı ortaya çıkarmak için çalışmasını anlatmaktadır. Film, aynı zamanda 6 dalda Oscar'a aday gösterilmiştir.

4 sonuç gösteriliyor