İkizler Projesi; Filmin orijinal adı: Gemini Man
Film, eski bir kiralık katilin peşine düşen kendi klonundan kurtulmak için verdiği mücadeleyi anlatmaktadır. Filmin yönetmenliğini, daha önce "Pi'nin Yaşamı" ve "Kaplan ve Ejderha"yı yöneten Ang Lee yapmıştır. Filmin oyuncu kadrosunda ise Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen ve Benedict Wong yer almıştır.
Evrim; Filmin orijinal adı: Transcendence
Dr. Will Caster (Johnny Depp), büyük buluşlara imza atmış, şimdilerde ise önemli bir yapay zeka projesini yürüten bir bilim insanıdır. Yapmış olduğu çalışmalar, teknoloji karşıtı birtakım radikal grupların tepkisini çekmektedir. Sonrasında terörist grubun saldırısı nedeniyle Dr. Caster yaşamını yitirir. Yönetmen koltuğunda Wally Pfister'ın oturduğu filmin senaristilğini Jack Paglen üstlenmiştir. Başrolde ise bu tarz türde görmeye alışık olmadığımız bir isim olarak Johnny Depp yer alıyor.
Evrenin Askerleri İntikam Günü 3D; Filmin orijinal adı: Universal Soldier : Day Of Reckoning
Yönetmen Roland Emmerich'in 1992 senesinde başlattığı Evrenin Askerleri film serisinin 2012 versiyonunda, uzun zaman önce uyutulan ve DNA teknolojisiyle genetik olarak değiştirilip birer ölüm makinasına dönüştürülen 2 askerin bol aksiyonlu hikayesini anlatıyor. Günümüz teknolojisinde 3D olarak çekilen filmde Jean-Claude Van Damme ve Dolph Lundgren'i 6. kez karşılıklı oynuyorlar. Yönetmen koltuğunda ise yine bir önceki filmde olduğu gibi John Hyams yer alıyor.
Deney; Filmin orijinal adı: Splice
Clive ve Elsa bilim ve teknoloji dünyasının iki parlak yıldızı konumundadır. Uzmanlık alanları DNA kopyalamak, farklı yaşam formlarının DNA'larını birleştirerek melez canlılar yaratma çalışmalarıdır. Tüm bu çalışmalarını daha da ileriye taşıyıp insan DNA'sını kopyalayıp farklı bir tür yaratma peşine düşeceklerdir. Gizlice yürüttükleri bu projede amaçlarına ulaşırlar. Dren adını verdikleri bir tür üretmeyi başarırlar.
Ultraviolet
21. yüzyıl sonlarında insanlık çok değişmiştir. Hemofaj denilen bir hastalık, insanları genetik olarak değişmiştir. Ortaya yeni bir insan türü çıkmıştır. Bu değişiklik onların çok daha hızlı, inanılmaz derecede kuvvetli ve keskin bir zekaya sahip olanlarını sağlamıştır.
Ada; Filmin orijinal adı: The Island
Ada filmi, sıra dışı olarak kabul edebileceğimiz hatta ütopya olabilecek bir toplumda geçmektedir. 21. yüzyılda dünya atmosferi insanlar için zararlı hale gelmiştir. Artık insanlar 'Ada' denilen sadece çekilişi kazananların gidebileceği bir yerin hayali ile yaşamaktadır. Ancak Lincoln, tuhaf rüyalar görmektedir. Sorgulayıcı yapısı sebebiyle de bunun ne anlama geldiği araştırmaya başlar. Nihayetinde burada olanların bir yalan olduğunu anlayacaktır.
Code 46
Gelecekte dünya aşırı insan nüfusu sorunuyla boğuşmaktadır. Toplum içeridekiler ve dışarıdakiler olarak ikiye bölünmüş durumdadır. Filme adını veren Kod 46, genetik anlamda ensest olan üremeyi yasaklamıştır. Genetik olarak %50 oranında birbirlerine benzeyen iki kişi birbirine aşık olur.
Jurassic Park 3; Filmin orijinal adı: Jurassic Park III
İlk 2 filmden tanıdığımız diriltilmiş tarih öncesi yaratıklarla dolu bir adanın üzerinden uçmak isteyen bir grup zenginin macera hevesi yüzünden bilim insanlarının başı belaya girecektir.
6. Gün; Filmin orijinal adı: The 6th Day
Kanunlarla insan kopyalamanın yasak olduğu bir dünyada helikopter pilotu olarak çalışan Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger), aslında işlerin hiç de göründüğü gibi olmadığını keşfedecektir.
Mavi Korku; Filmin orijinal adı: Deep Blue Sea
İzole edilmiş bir su altı tesisinde geçen film, bilim insanlarından oluşan bir ekibin beyin kanserine karşı mücadele etmek için mako köpekbalıklarıyla ilgili araştırmaları konu edinmiştir. Yapılan deneyler sonucunda köpekbalıkları, olduğundan çok daha zeki özellikler kazanmışlardır. Filmde başrolleri Samuel L. Jackson, Michael Rapaport ve rapçi LL Cool J paylaşmıştır.
Gattaca
Gattaca filmi, teknolojinin oldukça gelişmiş olduğu bir zaman diliminde geçmektedir. Bilim, genetik olarak kusursuz insan üretmeyi başarmıştır. Üretilen bu kusursuz insanlar, eski tipteki diğer insanları hayattan dışlamışlardır. Filmin başrolerinde Ethan Hawke, Uma Thurman ve Jude Law'ın yer aldığı, gelecekte olabilecekler hakkında düşündürücü bir film olan Gattaca'nın yönetmenliğini Andrew Niccol üstlenmiştir.
Ninja Kaplumbağalar 2; Filmin orijinal adı: Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
Ninja Kaplumbağalar'ın ezeli düşmanı Shredder, mutant ordu yaratmanın bir yolunu bulmuştur. İlk filmin aksine Ninja Kaplumbağalar’ın kendilerine özgü silahlarını kullandıklarına daha az tanık olduğumuz bu devam filminin diğerine göre daha dengeli şiddet sahneleri içerdiğini söylemek mümkün.
İkizler, 1988, Film Poster
İkizler filmi 1988 yılında gösterime giren bir komedi filmidir. Filmin başrolünde Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito yer almıştır. Filmin yönetmenliğini ise Ivan Reitman yapmıştır.
Kayıp Ruhlar Adası; Filmin orijinal adı: Island of Lost Souls
Edward Parker, gemisiyle kaza yaptıktan sonra bir adaya sığınarak kendisini ölümden zor kurtarmıştır. Ancak düştüğü bu adada Doktor Moreau adlı çılgın bir bilim adamı tarafından hapsedilir.

14 sonuç gösteriliyor